Ruzsa Viktor bejegyzései

A HÉT EMBERE ÁPRILIS 24 – 28.

A hét embere április 24-től KELETI  ARTHUR,  kibertitok jövőkutató, IT biztonsági stratéga,  A „The Imperfect Secret” című könyv szerzőjeként aktív kutatója a kibertérben megjelenő személyes és üzleti titkok biztonságának és terület jövőjének. A kép forrása:  https://www.itbn.hu/index.php/hu/kapcsolat/itbn-szervezok/1-keleti-arthur  Google kereső “Keleti Arthur … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

A HÉT EMBERE ÁPRILIS 18 – 21.

  Április 18 – 21. között A Hét embere Románné Bolba Márta, evangélikus lelkész, a Közöd Civil Társaság elnöke, továbbá a Józsefvárosi Önkormányzat 6. számú választási körzetében április 23-án tartandó időközi választáson induló, független képviselőjelölt. A vele folytatott beszélgetések minden … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

A HÉT EMBERE MÁRCIUS 20.-24.

A hét embere március 20.-i héten Móra Veronika az ÖKOTÁRS Alapítvány igazgatója, biológus, szervezetpszichológus.

A HÉT EMBERE (FEBRUÁR 27 – MÁRCIUS 3.) LÁNG JUDIT ÚJSÁGÍRÓ

A hét embere a héten Láng Judit író, Libik-díjas újságíró, szociális munkás, a Romano Instituto Alapítvány sajtósa. Néhány írását itt találják: Huppa Civiltavasz PR Herald Népszava IrodalmiCentrifugA Demokrata.info      

A HÉT EMBERE FEBRUÁR 20 – 24. KÖZÖTT: GYURKÓ SZILVIA

A Hét embere: Gyurkó Szilvia – Gyermekjogi szakértő Az ELTE Jogi Karán diplomázott 2002-ben. 2005–2011 között az Országos Kriminológiai intézet tudományos munkatársa. 2012-től 2014-ig az UNICEF Magyarországi Bizottságának gyermekjogi igazgatója. 

GYERE HOZZÁNK RÁDIÓZNI!

Szeretnél egy remek közösség tagja lenni?  Érdekel a rádiózás? ​Gyere hozzánk ​Technikusnak!   A Civil ​Rádió​ kezdő és gyakorlott​ önkéntes technikusok jelentkezését várja!