A hónap bejegyzései: április 2017

A HÉT EMBERE ÁPRILIS 24 – 28.

A hét embere április 24-től KELETI  ARTHUR,  kibertitok jövőkutató, IT biztonsági stratéga,  A „The Imperfect Secret” című könyv szerzőjeként aktív kutatója a kibertérben megjelenő személyes és üzleti titkok biztonságának és terület jövőjének. A kép forrása:  https://www.itbn.hu/index.php/hu/kapcsolat/itbn-szervezok/1-keleti-arthur  Google kereső “Keleti Arthur … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

110 éve született DSIDA JENŐ erdélyi költő (1907-1938)

Fejcsóválással, figyelmeztetéssel mit sem törődve élvezte a feketekávét és az éjszakát. Talán érezte, hogy neki gyorsan kell élnie, gyorsabban, mint másoknak. – írta róla Szemlér Ferenc. A szerkesztőnek régi terve volt, hogy Dsida életművéből a verseknek egy teljes áttekintését szerkesztett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

A HÉT EMBERE ÁPRILIS 18 – 21.

  Április 18 – 21. között A Hét embere Románné Bolba Márta, evangélikus lelkész, a Közöd Civil Társaság elnöke, továbbá a Józsefvárosi Önkormányzat 6. számú választási körzetében április 23-án tartandó időközi választáson induló, független képviselőjelölt. A vele folytatott beszélgetések minden … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Civilszív

ÚJ HELYRE KÖLTÖZTEK A KULINÁRIS ÉLVEZETEK

Új időpontban hallható Koller Tamás, Lawani Alex, és Tóth Mónika műsora. Az Egyedi Kulináris Kommandó mostantól egy órával később, a hét első napján 19 órai kezdettel hallható.  Mindemellett minden hétfőn friss műsorokkal, és új arcokkal várjuk – hangokkal jelentkezünk!