A hónap bejegyzései: május 2017

Üljük körül József Attilát!

A KOSSUTH TÉRI SZABADEGYETEM előadássorozatára hívjuk az Állampolgári Részvétel Hetén, május 22-24 között, hétfőtől szerdáig, délutánonként 17 órakor, a József Attila szoborhoz. az Állampolgári Részvétel Hetén, május 22-24 között, hétfőtől szerdáig, délutánonként 17 órakor a József Attila szoborhoz. Itt, legalább a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

A HAZAI KÖZÖSSÉGI RÁDIÓZÁS EGYIK ATYJA – A HÉT EMBERE EZEN A HÉTEN HARGITAI HENRIK

A Hét embere május 15 – 19. között Hargitai Henrik, az EPER rádió alapítója, vezetője. A közösségi rádiózásról amit ő nem tud, azt már nem érdemes tudni – mondja róla az őt figyelmünkbe ajánló Kolléga, Péterfi Ferenc.  Írt egy kézikönyvet … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

MALENKÍJ ROCKOT – MÁJUS 12-ÉN PÉNTEK ESTE, 18:00 – A CIVIL RÁDIÓBAN

“Moszkvai színházak vendégjátékai Budapesten!” A  Málenkij Rockot orosz rockzenei műsor rendhagyó adásaiban az orosz  kultúra egyéb területeiről szemezgetünk. Az aktuális téma az áprilisi  MITEM fesztiválon vendégszerepelt orosz színházak lesznek, olyan nagy  sikerű előadások, amelyek végén a nézők felállva tapsoltak. A  … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

LIVIUS ISMÉT A CIVIL RÁDIÓBAN!

Rádiónk hallgatói már többször találkozhattak Varga Livius hangjával, aki most pénteken ismét tiszteletét teszi Magyar ÓRA című műsorunkban. Livius a Földművelési Minisztériumtól kapott természetvédelmi nagykövet címet, ezt talán kevesen tudták róla. Szó lesz Livius környezettudatos “létezéséről”, de nem maradnak el … Egy kattintás ide a folytatáshoz….