A Civil Rádió műsorainak podcastjai

117 perc

A Civil Rádió délutáni magazinműsorának podcast csatornája. A műsor élőben is hallgatható hétköznaponként 16.00-18.00 óra között a www.civilradio.net oldalon és a Civil Rádió androidos mobilalkalmazásán keresztül. Az elhangzott adások legemlékezetesebb beszélgetéseit ezen a folyamatosan frissülő podcast csatornán tesszük közzé. Ezeket az interjúkat tehát kedve szerint bárki bármikot visszahallgathatja itt!

Kapocs – ifjúságsegítő magazinműsor

Őrkutyák Civilben

A civil társadalom egyik legfontosabb funkciójára, a hatalom ellenőrzésére, az állampolgárok és közösségeik érdekvédelmére fókuszál a műsorunk. Ezt nevezik angolul watchdog szerepnek. Hetente, szerdán 11-től hallgatható az egy órás műsor. A legmarkánsabb országos szervezetek aktuális tevékenységeikkel visszatérő vendégeink, de rajtuk kívül sok más szervezet is a vendégünk, mert erősen fókuszálunk a mindennapi jogi- és érdekvédelmi ügyekre. Fontosnak tartjuk a felelős állampolgári magatartás megerősödését, ezért igyekszünk napi, praktikus cselekvési lehetőségeket, ismereteket bemutatni.

Orient Expressz

Orient Expressz podcast, a Civilradio.net ázsiai műsorának interetes változata. Utazások Iszlámábádtól Diliig, Tokiótól Kuala Lumpurig, Delhitől Maniláig. Pekingi pártközpont, kambodzsai dzsungel, szöuli villanegyed. Kalkuttai taxisok, ulánbátori nomádok, jakartai politikusok. Lámák, imámok és sámánok, adzsumák, sengnük és hikikomorik. A legnagyobb kontinens, négymilliárd ember és egy rádióműsor. Ázsia felül-, oldal- és alulnézetből. Orient Expressz, az ázsiai kultúrák, népek, országok magazinja a Civil Rádióban.

Demokrácia MOST!

Műsorainkban és műhelybeszélgetésekben arra keressük a választ, hogyan válhatnak a különféle helyi lakossági akaratok, érdek- és értékvédelmi küzdelmek hálózati kapcsolataik, összefogásuk révén igazán nyomásképes erővé a döntéshozókkal, a hivatalokkal és a befektetőkkel folytatott küzdelmeikben, harcaikban.
Műsorvezető házigazdák: Bányay Géza, Péterfi Ferenc és Sain Mátyás

Hatvanon túl

A „Hatvanon túl…” magazin négyhetente jelentkezik új adással, a köztes időben régebbi, örökérvényű interjúkat teszünk ismét hallgathatóvá. Szándékunk bemutatni színes, érdekes embereket és műhelyeket, valamint mesélünk eseményekről, elfelejtett régi és új mesterségekről és helyszínekről. Akik mindezt tálalják: Áment Zsóka, Kéri Juli, Meskó Bánk, Somogyi Ágnes, Torda Judit

Hangképcsarnok és Forgószínpad

HANGKÉPCSARNOK: Rockzenei újdonságok, alternatív zenei stílusok. Különlegességek, zenei csemegék régi és új hallgatóknak, akik az igényes muzsikára nyitottak. Radó László és Géczi Gábor műsora. FORGÓSZÍNPAD: “Látszólag körülöttünk, de igazán bennünk forog a világ.” Zenés irodalmi hangjátékok és összeállítások. Időnként jelentkező kulturális magazin alkalmi vendégekkel a művészet világából. Mindez sok különleges zenével a rock, a blues, a jazz, a klasszikus és más zenei műfajokból. Szerkesztők: Radó László és Géczi Gábor

Scherzo

Beszélgetések aktív emberekkel – komolyzenétől, a közösségi ügyeken át a különböző kultúrák találkozásáig minden, ami a szerkesztő-műsorvezetőt, Bara Pétert érdekli. S reméljük, Önöket is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..