A SZAVAZÁS MENETE

Választói névjegyzékként a Civil Rádió vezetése elfogadta a jelenleg érvényes és nyilvános telefonlistát (néhány már nem dolgozó technikust kivéve abból). A lista itt megtekinthető.

A listán összesen 140 szavazásra jogosult, e-mail címmel rendelkező munkatárs van. Egy erre a célra készült program minden címre kiküldött egy véletlenszerűen előállított, 8 számjegyből álló kódot. Ugyanakkor a kódokat összekeverve egy külön táblában is rögzítette, a tábla itt látható majd.

Valamennyi választó két személyre szavazhat (értelemszerűen egy személyre két szavazatot nem lehet leadni, vagyis abból csak egy lesz érvényes).  Szavazni a már megadott internetes felületen lehet december 17. 0:00 órától december 19. 24:00 óráig.

Ezt követően fogja a program ellenőrizni a szavazatokat. Az érvénytelen kóddal rendelkezőket törli, ha egy kódot kétszer  használtak, abból csak az utolsót fogadja el. Ha egy kóddal kétszer ugyanarra a személyre szavaztak, abból csak egyet vesz figyelembe a program. A nyilvánosság érdekében az összes beérkezett szavazatot kóddal együtt kitesszük majd a Krónika oldalra.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .