Adakozz élménnyel!

„A Charity Fest, a Bike Maffia által szervezett adományozói, szabadidős élménynap. Családok, fiatalok és idősebbek egyaránt megtalálhatják a kiváló programok közül a nekik megfelelőt. A szabadtéri közös bográcsolás, szervezett hosszabb – rövidebb erdei gyalogos és biciklis túrák, jógaórák, temérdek sport és gyermekprogram, közös piknikezés, társasjátékok adják az élménynap gerincét.
A fesztiválnak helyszínéül szolgáló Sztrilich Pál Cserkészpark, – mely Nagykovácsi legszebb részén helyezkedik el, – biztosítja a gondtalan kikapcsolódást és a természet adta végtelen szabadságot. A kitelepülő vállalkozások, cégek, egy általuk meghatározott adományösszegért cserébe jelennek meg a fesztiválon. Ezt az összeget tovább gyarapítja a vendéglátásból származó profit, vagyis minden elfogyasztott étel és ital után, a nyereség szintén bekerül az adományalapba. Az így összegyűlt pénzösszeget teljes egészében rászoruló családok lakásának felújítására költjük.”(A CharityFest facebook oldala)

Havasi Zoltán, a Bike Maffia alapítója Görög Mása vendége volt:

Civil Rádió 2018.04.25.

 

A bejegyzés kategóriája: Nincs kategorizálva
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

One Response to Adakozz élménnyel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .