Hétvégi ügyelet

Az utóbbi hétvégéken több olyan technikai hiba is előfordult, amelyek elkerülésére, illetve megoldására felállítunk egy hétvégi ügyeleti rendszert. Még nem minden részletét dolgoztuk ki ennek a rendszernek, de már most hétvégén elindítjuk (teszt-üzemmódban :-)), s a részleteket a későbbiekben finomítunk majd.

Az ügyelet egyik lényeges pontja, hogy minden hétvégének lesz majd egy ügyeletese, aki igyekszik a műsorfolyamot figyelni, s probléma esetén valahogy elhárítani azt. E hét ügyeletese szombattól hétfőig (tekintettel Pünkösd ünnepére is) Marci lesz – de ezentúl a heti ügyeletes neve mindig megtalálható lesz a Krónikán (vagy ha egyetlen ügyeleti telefonszámot használunk majd, akkor az ügyeletes nevét nem is lesz fontos feltüntetni).

Amiben most segíteni tudtok, hogy jeleztek nekünk (illetve most Marcinak), ha az adásban szüneteket, kimaradásokat észleltek. Állítólag hétvégenként több alkalommal előfordult, hogy az adás szakadozott. Most belepiszkáltunk ebbe a rendszerbe – egyelőre hibát nem észleltünk, de a hétvége a kritikus időszak…

Most szombaton Nachtmann Ricsi a technikus (06 1 489 0998) az ügyeletes viszont Marci lesz.

 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.