KELEMEN GÁBOR

A Civil Rádió egy nagy potenciálú szervezet!
De ez a mai időben nem elég. Tele emberi értékekkel és olyan kapcsolatokkal amik egy médiába jártas közösségre jellemzőek. A média hatalom! Vajon ki tudjuk-e ezt használni? Ez most a kérdés, mert ezzel együtt jár az is, hogy talpon tudunk maradni, sőt, nem csak talpon, hanem jelentős tényezővé válni a médiapiacon, ahol kevés, vagy inkább nagyon kevés az emberi hang.

A Civil ilyen, kell legyen rá kereslet. Van is. Legfőképpen cselekedni kellene együtt, nem tisztségeket pályázni, de ha egy tenni akaró csapat áll össze, akkor lehetséges a siker, nem csak a széthúzás. Tehát állok elébe. De csak egy jó csapattal! Ki jön még?

Kage

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

3 Responses to KELEMEN GÁBOR

 1. Névtelen szerint:

  Semmiképpen nem szeretnék kampányt indítani, mert úgy gondolnám, bár valószínűleg nem leszek ezzel népszerű, hogy alapjaiban kellene másképpen felépíteni a rádiót. A világ és a benne lévő média megváltozott, kemény feltételek álltak fel az elmúlt években. Minden rádiósnak át kell gondolnia a saját maga helyzetét, és saját önfenntartható lábra állni. Minden műsornak. Másképpen nem fog menni. Új feladatokra, új műsoroknak kell létrejönnie. Közönséget és ezzel együtt hallgatottságot kell szerezni, ami a befektetőket és a hirdetőket idevonzza.
  De ennek a rádiónak egy valódi közösségi rádiónak kellene lennie, és így egymásnak nagyon sokat tudnánk segíteni, a közös munka és közös feladatok, erős csapattá tudják kovácsolni az embereket és önszabályzó módon tud működni. Ha a rádió nem tud gyorsan és hathatósan átállni a feladatokra, akkor egy idő után nem lesz rádió.
  Nem hiszem azt, hogy most a kampányolás a feladat, de ha már itt tartunk, kérek minden már, és leendő kuratóriumi tagot mondja el véleményét, ha úgy tetszik kampányoljon ő is. Lássuk mindenki véleményét a jövő Civil Rádiójáról.

 2. Névtelen szerint:

  Kérném szépen a már megválasztott kuratóriumi tagokat, hogy most, ebben az időszakban, ők is mondják el elképzeléseiket a jövő Civil Rádiójáról.

 3. Kelemen Gábor szerint:

  Akkor röviden magamról.
  Az elmúlt években, mint médiaszakértő közreműködtem számtalan projektben. Média-tanácsadó veszek rész a Moldvai csángó-magyar települések oktatásában a Magyar Népfőiskola Collégium és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és más külhoni szervezetek meghívására, az ottani felnőttoktatás felépítésében, ezen belül a létrehoztuk a Média szerepe a kortárs Csángó Magyar közösségek identitástudatában, című programot valamint elindítottuk az Alkotásközpontú közösségfejlesztés című programot, amit most kiterjesztettünk, a Tehetséges gyermekek mentorprogramjával a Dévai Szent Ferenc alapítvánnyal, Böjte Csaba Atyával közösen.
  Ezt megelőzően a magyarorzági Leica brand felépítésne volt a munkám nagy része, és mint látványtervező, fotográfus 25 éve foglalkozom marketinggel és médiahasználattal. Szakterületem a művészeti management és a tömegkommunikáció.
  A rádiózásba közel 5 éve szerettem bele, akkor, amikor elhívtak egy műsorba beszélgetni előadóművészeti dolgaimról. Azóta megfogott a média ezen ága. Létrejött egy hiányláncszem, a magyarországi keresztény kultúra egyik üttőrő műsora a Gospel Café ami azóta nem csak a Civil Rádióban szól, hanem más országos rádiókban is megszólal, de úgy, hogy a Civil Rádió élő műsorát veszik át. A Gospel Café egy projektirodává alakult át és sok rendezvényt és koncertet szervezett és talált rá tehetségekre, akiknek lehetőséget adott az elindulásra.

  A Civil Rádióban soha nem az öncélú rádióműsor készítést láttam meg hanem azt a határtalan lehetőséget amit ez a médium tud, azaz azt az integrációt, közös munkát amit a média többi szereplőivel együttesen tud ez a rádió létrehozni, és mindezt úgy, hogy bele van integrálva, azaz egyben él a civil társadalommal, és főleg az hogy civilek hozzák létre. Ez egy olyan hatalmas ütőkártya, amit más médium nem nagyon tud. Nincs ilyen.

  szeretettel
  kage

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .