Ketten egyedül. Karanténdráma

Az önkéntes karantén időszakában egy konkrét nagypapa a konkrét unokájával zoom-olva írta meg ezt a drámát. A dráma karaktereit is ők alakítják, formálják: a bezárult, kudarcos idős embert, aki kapcsolatok nélkül marad, majd így zár össze a helyzet a tőle menekülő unokájával. A váratlan helyzet drámaiságát az elmúlás gyásza is fokozza. A szituáció növeli a bezártság révén rájuk háruló nyomást, kezdeniük kell valamit különbözésükkel. A tét szokatlan: képesek-e egymás felé nyitni, valóban közösen keresni a kiutat, vagy legyőzi őket a tehetetlenség gerjesztette agresszió?

Hangjátékunk a természet által létrehozott erkölcsi helyzet egy lehetséges változatát tanulságkeresésként szeretné hallgatóink elé vinni. Fogadják próbálkozásunkat nyitottan, megértéssel; hiszünk benne, hogy megéri.

Ketten egyedül. Karanténdráma. Hangjáték
Írta és a főszerepek játssza: Fehér József és Orosz Márk.
További szereplők: Hajós Vera, Miklós Lívia, Fehér Marcell.
Hangmérnök: Fehér Marcell.

Élőben a Civil Rádió internetes adásfolyamában augusztus 21-én, pénteken 20.00 órától, ismétlésben szombaton 11.00 órától, illetve vasárnap 21.00 órától.

Vagy itt is meghallgatható:

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

2 Responses to Ketten egyedül. Karanténdráma

  1. HV. szerint:

    TÖRTÉNET TETSZIK, DE TÚL SOK A HANGEFFEKTUS, ENGEM ZAVAR, KEVESEBB JOBB LETT VOLNA.

  2. Bata Mária szerint:

    Gratulálok! Ezekre szükség van és a régmúlt rádiókat idézi fel amikor a családunk ott ült és hallgattuk a rádiójátékokat. Szerettük a gyereknek szóló meséket, az ovodások műsorát. Köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .