Konferencián vettünk részt!

2011. november 3-án, Miskolcon a Digitális MeneTrend című 3. Országos Múzeumpedagógiai Konferenciára meghívták a Civil Rádió iEducate elnevezésű nemzetközi projektjét, amely az EU Leonardo élethosszig tartó tanulás keretprogramjában valósult meg. A meghívás apropója a 2011. májusában szervezett budapesti partnertalálkozó témája, egy, a múzeumpedagógusoknak szervezett minikonferencia és workshop volt, ahol a svéd, angol, bolgár partnereinkkel olyan online, interneten elérhető alkalmazásokat demonstráltunk és népszerűsítettünk, amelyek ingyenesek, használatuk egyszerű, és az oktatás különböző területein új lehetőségeket nyújtanak a tanulási formák kiszélesítéséhez, színesítéséhez. A májusi programunkban részt vevő múzeumpedagógusok, múzeumi szakemberek megismerték a külföldi szakemberek tapasztalatait, módszereit, eredményeit, s a találkozón szakmai visszajelzésekre, vitákra, eszmecserékre is sor került. A visszajelzések alapján a résztvevők érdekesnek találták az egynapos workshopot, ezt támasztja alá meghívásuk is, amiben a projektünk bemutatására kértek fel bennünket.

A konferencia második napja így a Civil Rádióról és a rádiónk civil szervezetek kommunikációját segítő tevékenységéről szóló előadással kezdődött. 🙂 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .