Már több mint 500 – irány az 1 000!

A Civil Rádió közösségi rádió. A világért, a saját környezetükért, lakóhelyükért tenni kívánó, lelkes emberek indították el, hogy a nyilvánosság erejével segítsék fontos ügyek megoldását.

Képzeljük el, hogy valaki az utcánkban kinyitja a kapuját, tábortüzet rak, szalonnát süt. Néhány perc elteltével kíváncsiságból becsatlakozik egy szomszéd, két szomszéd, majd végül az egész utca – az emberek elkezdenek egymással beszélgetni, történeteket mesélnek, a gyerekek szaladgálnak és játszanak. Beszélgetés közben felmerülhet az utcai járda javításának szükséglete is, és az is rögtön kiderülhet, hogy az utcában lakó kőműves szívesen megcsinálja a gyalogutat, mert a szomszédnál maradt még egy kis malterhez való alapanyag, és a hétvégén többen is ráérnek segíteni.

A Civil Rádió is olyan, mint egy nagy tábortűz – arra vár, hogy az emberek körbeüljék, beszélgessenek egymással, meséljenek magukról, és megértsék egymást, és közösen fedezzék fel: tudunk egymásnak segíteni…

Kevés ilyen hely van még a világban – mi sem léteznénk az Önök támogatása nélkül. Már több mint 500-an támogatták a Civil Rádiót az elmúlt pár hétben, amióta a Civil Rádió Baráti Köre elindította adománygyűjtési kampányát.

Adományozási lehetőségek:

Nagyon sok információt kaphat az alábbi címen elérhető weboldalunkon:

http://tamogatas.civilradio.hu

Itt megtalálja bankszámlaszámunkat (Civil Rádiózásért Alapítvány, OTP Bank – 11701004-20147734), amelyre közvetlenül utalhat adományt, illetve paypal rendszeren keresztül is támogathat minket.

Telefonos kampányunkról bővebben itt olvashat:

https://adjukossze.hu/kampany/vedd-hangosabbra-1495

Amennyiben felhívja a 13600-as telefonszámot (nincs előhívó, pusztán ezt az öt számot kell beütni), majd utána beüti az 54-es kódot, 500 forinttal támogatja a Civil Rádiót. Előfordulhat, hogy Ön korábban letiltotta készülékén az emelt díjas szolgáltatások hívását – ez esetben egy automata közli Önnel, hogy a hívás elindítására nem jogosult, így a fentebb említett módokon tud segíteni.

A bejegyzés kategóriája: Nincs kategorizálva
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .