Media Participation for Active Citizenship…

…azaz mit tehet a média az aktív polgári jelenlét és érdekérvényesítés, illetve a közösségek megerősítéséért? Ez a témája annak a nemzetközi projektnek, amelynek legelső partnertalálkozóját a Civil Rádió szervezte november 27-e és 30-a között. A 2 éves projektterv felállítása mellett meghívott vendégelőadóink beszéltek a társadalmi kohézióról, a közösségek építéséről és a közösségek építéséhez hozzájáruló képzésekről, az alternatív média szerepéről a különféle nevelési programokban, valamint a három nap folyamán bemutatkozott a Roma Sajtóközpont újságírói képzése és a Civil Rádió 60+ rádiós csapata is.

Ezúton is köszönet vendégeinknek – Lakatos Elzának, Kate Coyer-nek, a 60+ rádiós csapatnak, Magyar Ádámnak, Péterfi Ferencnek és Varga Máténak.

A programban résztvevő szervezetek, rádiók – az osztrák Radio Helsinki és a COMMIT, a svájci Klipp und Klang valamint a Radio X, illetve a német Radio Corax.


Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .