Mire vagyunk képesek?

A Civil Rádió újabb 12 éves működéséhez sikeresen kell pályáznunk a Médiahatóságnál a jelenlegi frekvenciánkra. A pályázat nyitott, azon bármely konkurens is részt vehet, viszont a kiírás alapján jó esélyeink vannak arra, hogy a pályázatot megnyerjük: a követelmények alapvetően nekünk kedveznek.
A pályázat fontos kritériuma, hogy a pályázó bizonyítsa, képes-e biztosítani a jövőbeli működés anyagi feltételeit. Ez – egyrészt – azt jelenti, hogy zárolt számlán igazolni kell a fenntartási költségeket előre egy negyed évre, másrészt komoly pályázati díjat kell fizetni. A zárolt működési költségek később felhasználhatóak, és ezt várhatóan képesek leszünk biztosítani. A Pályázati díj azonban olyan összeg, amit be kell fizetni, és másra nem használható fel, ha nyerünk a pályázaton, akkor végleg ott marad.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

2 Responses to Mire vagyunk képesek?

  1. Csaba Beatrix szerint:

    Másfél éve munkanélküli vagyok, bár közel 20 éve egy keresőként tartottam el magamat és a fiamat. Anyagi terheink a munkahely és a fizetés elvesztésével szinte a tűrhetetlenségig nőttek. Így pénzt nem tudok adni. De továbbra is vállalom a Szabó Zolitól távozása okán rám maradt Reggeli merítés szerkesztői, és amikor csak tudom műsorvezetői feladatát. Amikor vidéken vagyok, Balázs vezeti a műsort, de ezekben az esetekben is szerkesztem, sőt az anyagok jelentős részét is én készítem el, így a hétfő reggeli műsor egyenlőre stabil. Emellett továbbra is vállalom a decemberben hozzám került Merítés c. kéthetente jelentkező magazinműsor elkészítését. Emellett a KIM helyettes államtitkárával, már kezdeményeztem beszélgetést, esetleges együttműködésről. Válasz még nem érkezett. Ennyit tudok tenni pillanatnyilag tenni jelen körülményeim között.

  2. liling tamas szerint:

    sajnos jelenleg és az előttem belátható hónapokban (években) nincs semmilyen fix jövedelmem, így sajna bármennyire is szívügyem a CR semmiféle anyagi elköteleződést nem tudok vállalni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .