MÚOSZ

a Magyar Újságírók Országos Szövetsége tisztújítás és alapszabály-módosítás előtt áll. Új vezetéssel, új koncepcióval, határozottabb munkát kíván végezni, amihez egyben hozzátartozik egy tagtoborzási időszak is. A szervezetnek bárki tagja lehet, aki a média valamilyen területén tevékenységet végez, publikál, rádióműsort készít.

 Nagy múltú szervezet, amely az elmúlt években kicsit csendesebb volt, de régebben komoly, meghatározó szakmai elveket képviselt. A MÚOSZ tagság egy időben elismerést is jelentett, talán a jövőben is így lesz. A nemzetközi sajtóigazolvány jelentős kedvezményeket is tartalmaz, vásárlási és főleg kulturális rendezvényeken sok pénzt lehet vele megtakarítani – itthon és főleg külföldön.

Most mód van arra, hogy viszonylag gyors eljárás keretében a Civil Rádió bármelyik műsorkészítője ennek a szervezetnek, a hazai újságíró társadalomnak tagja legyen. A belépéshez főszerkesztői ajánlás, valamint két már MÚOSZ tag ajánló kell. Két kedves barátom – akik nem mellesleg, ténylegesen hallgatói a rádiónak -, vállalják az ajáló szerepét, én pedig mindenki számára természetesen a főszerkesztő támogatást.

Akiket érdekel a lehetőség, tájékozódjanak:

tagfelvétel             https://muosz.hu/tagfelvetel.php

kedvezmények      https://muosz.hu/kedvezmenyek.php

Kérem, hogy a tagfelvétel oldalon lévő adatlapot töltsétek le és ki, és egyyben küldjetek nekem egy mailt a foszerkeszto@civilradio.hu címre.

A többit majd közösen intézzük.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .