Múzeumok Őszi Fesztiválja

Mi leszünk a médiatámogatói a Múzeumok Őszi Fesztiváljának. Ez jó. Pesti Est különszámban megjelenünk, plakátokon kinn vagyunk, ilyesmik. És különben is, múzeumban lenni jó (copyright Demeter Judit).

A programok 170 múzeumban, hat héten át zajlanak október 3-ától. A fesztivál öt téma köré csoportosul: A pincétől a padlásig a múzeumban, Fedezd fel a múltad!,  Múzeumi a’la carte – Múzeumok délidőben, A „Nagy Rajzolás” és Múzeumi őszbúcsúztató (részletek a sajtóközleményből, és a másikból, brrrrr, fejezzük is ezt itt be).

A részletes programok megtalálhatóak a rendezvény honlapján.

És hogy mi mit csinálunk? Készül hamarosan egy spot, amit játszani fogunk, és minden héten legalább egy programot ajánlunk/megzenésítünk. Aki szeretne bármelyik programra elmenni, akár a helyszínen interjúzni, szóljon! Aki szeretne valamelyik programról előzetes programajánló interjút csinálni, az is főleg szóljon! (Azért szóljon előtte, hogy egy rendezvényre ne menjünk négyen a rádiótól, ha lehet…) És akinek bármilyen más jó ötlete van,  az is!

Akit pedig célzottan megkeresünk egy-egy témával, legyen olyan kedves, és csinálja meg. Mert tényleg jó múzeumban lenni!

 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .