PERT INDÍTUNK – a Civil Rádió közleménye

Pert indítunk – CIVIL RÁDIÓ 

A Civil Rádió sosem tartozott a vezető médiumok körébe.Fontosságát, jelentőségét inkább azzal érte el, hogy azokról szólt, akikről más médiumok csak ritkán, azokhoz és azokkal készítette műsorait, akik másutt nem kaptak lehetőséget. Fáj nekünk, hogy szegényebb lesz a médiatér az adásunk nélkül.

A hangunk megmaradt, és ezután sem kívánunk elnémulni. Nem mondunk le a sugárzott műsor-szolgáltatás lehetőségéről sem. Műsoraink 2019. december 21. után az interneten keresztül továbbra is hallhatóak lesznek. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy hangzásunk egyediségét megőrizve fejlesszük azokat a felületeket, amelyeken keresztül hallgatóink biztosan elérhetnek minket. 

Nem nyugszunk bele a Médiatanács döntésébe. Pert indítunk, a bíróság előtt kívánjuk bizonyítani, hogy – bár a döntés jogszerűen született -, az mégis aránytalan és méltánytalan. A peres eljárás első szakasza nem kecsegtet gyors eredménnyel, a hatóság döntésének visszavonására nincs esélyünk. Egy hosszabb folyamatban azonban rá fogunk mutatni, hogy a jelenlegi egyoldalú médiaszabályozás szegényebbé teszi a hangunkat, elveszi a lehetőséget a sokoldalú megközelítésektől. Bizonyítani fogjuk, hogy egy kiegyensúlyozottabb és igazságosabb médiatörvény szabadabb országot, igazabb tájékoztatást hozhat.     

A Civil Rádió jogi képviseletét a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) látja el a Mérték Médiaelemző Műhely szakmai együttműködésével.    

Bízunk abban, hogy lesz még frekvenciája a Civil Rádiónak, addig pedig tovább szólunk, friss tartalommal, új műsorokkal: www.civilradio.hu  

Őszintén köszönjük mindazoknak, akik segítik, támogatják a Civil Rádiót, velünk vannak, hallgatnak minket. Maradjatok velünk! 

Civil Rádió

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

One Response to PERT INDÍTUNK – a Civil Rádió közleménye

  1. Bihariné Asbóth Emőke szerint:

    „Bizonyítani fogjuk, hogy egy kiegyensúlyozottabb és igazságosabb médiatörvény szabadabb országot, igazabb tájékoztatást hozhat.” idéztem, és hiszem, hogy a Civil Rádió MŰKÖDNI fog!!!!!!!!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .