Szabó Andrást ünnepeltük!

685. adásához érkezett a Kapocs Ifjúságsegítő Magazin, Szabó András kollegánk pedig pont a műsor napján, 2016. augusztus 23-án ünnepelte 65. születésnapját.

A Civil Rádió lelkes fiatal kollegái úgy döntöttek, elkészítenek egy „fordított” műsort, melynek keretében Szabó Andrásról beszélgetnénk Szabó András műsorában.

De ha már itt a lehetőség, miért ne dobjuk fel?

Összeállt a stáb, elkezdődött a szervezés.

Rubint Dániel, és Better Roland látták el a technikai feladatokat, Kemény Dániel pedig vezette a műsort.

Jött egy fantasztikus ötlet Kemény Dani édesanyjától, miszerint süssünk tortát! Ezt remekül sikerült kivitelezni, ennek később még hatalmas szerepe lesz!

Rubint Dani bedobta, hogy érdemes lenne mini köszöntőkkel tűzdelni a műsort, így is ünnepelve a születésnapost. Kedden délben tehát össze is jöttünk, elkezdtük az anyagok rögzítését, Kemény Dani pedig írt egy dalt Szabó Andrisról. A jól sikerült remekmű itt meghallgatható:

Este 19:00, kigyúlt a piros lámpa, indul a Kapocs.

Kemény Dani beköszönt, az első fél óra történések nélkül zajlott, majd jöttek a meglepetések!

Szabó Andrást egy sor kollegája köszöntötte fel telefonon, ezzel is emelve az est fényét. Majd érkezett az első merénylet, a délután összeügyeskedett dalocska leleplezése. Andris figyelmesen hallgatta a rövid szerzeményt, látszólag elnyerte a tetszését.

Majd jött az est fénypontja. Említettünk egy torta – költeményt, amelyet ünnepélyesen lelepleztünk a műsor végéhez közeledve. Mondanunk sem kell, Andris semmit nem tudott, ott látta először a süteményt. Látszólag nagyon meglepődött, a műsor végén pedig egy szép gesztusként, és jó műsornak értékelte a kavalkádot!

Így köszöntöttük tehát Szabó András fennállásának 65. évfordulóját élő adásban, telis tele meglepetésekkel. A teljes műsor az alábbi linken meghallgatható!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.