Támogatás

A tegnapi szerkesztőbizottsági értekezlet úgy döntött, hogy néhány mondatban támogatásunkról biztosítjuk Nagy Navarro Balázst, a tisztességes tájékoztatásért a Magyar Televízió épületénél éhségsztájkoló újságírót, régebi Civil Rádiós műsorkészítőt.  A levelet ma elküldtük.

 

Kedves Balázs!

Mi még jól emlékszünk Rád… Emlékszünk az emberi jogokkal foglalkozó, okos és kérlelhetetlen műsoraidra, a sokszor meglepő jogi tájékozottságodra, a magyar belügyektől a nemzetközi, távoli országokra vonatkozó érdeklődésedre. Mi még emlékszünk a Civil Rádióban szabadon, teljes szerkesztői felelősséggel készített műsoraidra, bár már évek óta nem dolgozol velünk.

Reméljük, Te is emlékszel a Civilre. Hiszen itt pontosan azt csinálhattad, amire vágytál: felelős újságíróként, szabadon készítetted a műsoraidat.

Tiszteljük azt a harcot, amit elkezdtél, személyes sorsodat is kockáztatod annak érdekében, hogy a közmédiában is szabadon, felelősen, hozzáértő műsorokat készíthessen minden munkatárs. Tiszteljük a társaid kitartását, bátorságát is, és nagyon reméljük: nem kell sokáig kitartanotok. Megértjük azt az elkeseredést, azt a kilátástalanságot, ami oda vezetett, hogy a legkeményebb eszközöket választottátok.

A Civil Rádió műsorkészítői és teljes csapata őszintén támogatja a tisztességes tájékoztatásért folytatott munkátokat. Mi, a magunk helyén azzal tudunk a legtöbbet tenni ezért, hogy még pontosabb, még őszintébb, még igazabb műsorokat készítünk.

Budapest, 2011-12-13.

A Civil Rádió szerkesztőbizottsága nevében:

 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .