…utolsó hetébe

lépett a pályázati munka, jövő kedden beadjuk a pályázatot a Hatóságnál annak érdekében, hogy a következő 12 évben is szóljon a Civil Rádió.

Összejött a pénz arra, hogy pályázni tudjunk. Igaz, ehhez kölcsön is kellett kérnünk, amit rövidesen vissza is kell adni, de ezt is sikerült megszervezni. A Civil Rádió munkatársaitól 670 ezer forint érkezett, hallgatóktól további 200 ezer forint. Néhány nagylelkű ismerősünk együttvéve több mint egymillió forintot utalt a számlánkra (Lujó, a Fonó a gazdája, tulajdonosa; Abelovszky György, volt rádiós, jelenleg diplomata; valamint egy magát megnevezni nem akaró, Angliában élő jazz-rajongó), és sikeres tárgyalást folytattunk több alapítvánnyal (Ökotárs Alapítvány, Menhely Alapítvány, Amerika Ház Alapítvány) – ezek eredménye részben támogatás, részben a szükséges kölcsön. A pályázathoz szükséges összeg együtt van, de az anyagi helyzetünk nem oldódott meg, úgyhogy ne tartsd vissza magad, ha még nem utaltad el, amit vállaltál. Utólag is és újra, köszönet mindenkinek, aki erejéhez mérten  hozzájárult az összeghez.

A pályázatot még nem nyertük meg, de be tudjuk adni. A pályázat írói még a héten dolgoznak rajta, azt követően néhány hónapos izgatott várakozás következik… amit fel kell használnunk arra, hogy felkészüljünk a következő időszakra.

A Civil Rádió jelenleg is komoly érték, egyedi hang a budapesti éterben. Ismertsége kiváló, műsorainak többsége színvonalas, szakmailag elfogadható. De a következő időszakban ennél sokkal többet kellene elérnünk.

Fordítsunk energiát arra, hogy a Civil számottevő szereplővé váljon a közéletben. Meghívlak június 16-án, jövő szombaton a kertünkben tartandó beszélgetős napra, Civil Rádiós bulira. Legyünk együtt, és kezdjük el kitalálni a jövőt.

Részletes meghívót személyre szóló levélben küldök mindenkinek, címmel, elérhetőségekkel.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .