Valami új, valami régi, valami kölcsön…

A (valódi) közösségi rádiók egyik fontos jellemvonása, hogy szívesen működnek együtt, tanulnak egymástól, közös programokat szerveznek, s nem versenytársként gondolnak egymásra. Büszkék vagyunk arra, hogy a Bézs Rádióval is elindult egy műsorok cseréjén alapuló együttműködés, így szeptemberben megújuló műsorpalettánkon három – illetve három és „fél” – olyan műsor is hallható, amely korábban csak a Bézs Rádióban volt hallgatható.

Kedd délelőtt 10.00-tól Nagy Daniella „Az utcán” című műsora, csütörtök délelőttönként 10.00-tól Palugyai István és Tóth Fábián „Jövőnéző” című tudományos ismeretterjesztő magazinja, míg szombatonként 11.00-tól Liszkai Ágnes „Szeretném, ha szeretnének…” című irodalmi, költészeti sorozata hallható a Civil Rádióban.

A Civil Rádió rendszeres hallgatói már régóta ismerhetik Gerő Péter „Buborékrepesztő” című műsorát, amely ugyanezen címmel a Bézs Rádióban is meghallgatható lesz – az eddigi megszokott időpont egy órával későbbre került, így ha péntek és 15.00, akkor Buborékrepesztő.
Gerő Péter műsora mellett a Bézs Rádióban hallható Hajós Vera Keménykötés című könyves műsora, illetve Géczi Gábor és Radó László Forgószínpadja is.

A bejegyzés kategóriája: Nincs kategorizálva
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .