Vilgághódításban

Patricia Ecuadorból érkezett, Colby az Egyesült Államokból, Afina Indonéziából. Mindhárman Budapesten tanulnak. És mindhárman a Civil Rádió önkéntesei. A Szubjektív Értékek Alapítvány gyakornoki programjának köszönhetően találtak ránk és segítik munkánkat – Afina online csatornáink vizuális elemeinek szerkesztésében, Colby nemzetközi programjainkban és élő műsoraink technikai lebonyolításában segít minket. Patricia egy saját műsor elindításán dolgozik – olyan emberekkel készít interjúkat, akik hétköznapjaink „észrevétlen”, meg nem szólított hősei: tanárok, szociális munkások, kórházi nővérek.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy közösségünk ennyire sokszínű, és olyan elképzelhetetlenül távoli országokból is vannak segítőink, mint Ecuador vagy Indonézia. De nem kell feltétlenül egy másik kontinensről érkezni – ha Ön is szívesen lenne a Civil Rádió önkéntese és technikusként, szerkesztőnként, műsorvezetőként csatlakozna hozzánk, nincs más teendője, írjon egy rövid bemutatkozó címet az alábbi email címre: civilradio@civilradio.hu.

A bejegyzés kategóriája: Nincs kategorizálva
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .