ZALKA ILONA

Nagyon jólesik a javaslatés, ha megbíztok bennem, akkor szeretettel elvállalom. Természetesen egyeztetni kell az időpontokat, Én azért nem tudtam gyakrabban jönni, mert műsornapokon volt a szerkesztő bizottsági ülés, Ha egyeztetünk szívesen részt veszek a munkában. Megtisztelő, már a jelölés is.

Köszönöm. Zalka Ilona

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

2 Responses to ZALKA ILONA

  1. Zalka Ilona szerint:

    2003 óta vagyok a Rádió önkéntese. A Disputa című músor arról szól mai nekem fontos vagyis a kultura bizonyos szeleteiről, legyen az hagyományos művészet, vagy magatartás.
    Abban látom a a rádió megújulásának egyik lehetőségt, ha bizonyoa értelemben, természetesen meghatározott, és az eddigi elvekhez hű kereteken balül, megpróbáljuk „gazdaságossá” tenni. Legyenek hírdetések, igaz csak olyan, ami a mi káténkba, annak elveibe belefér. Ennek pontos tarifája. Szeretném azonban ha néhány téma sajátos proirtást élvezne: főváros, sőt az ország közművelődési törekvéseit, esetleg érrdekes kezdeményezésiet a rádión keresztül bemutatni, a meglévőnél szélesebb körben. Ezekenek a „reklámban” segítséget kell adni, mert természetes szövetésgesünk, kezdetek óta.
    Szeretném, ha megtalálnánk annak a módját, hogy hogyan tudunk, különböző műsorkészítők „összedolgozni”. A műhelyek erre lennének, de valahogy nem mindegyik működik.

  2. Zalka Ilona szerint:

    Kedves Korábbi Olvasók,
    Sajnos is így jár, aki nem találja a szemüvegét és mégis írni kezd. Szóval szeretnék elnézést kérni a helytelen írásmódért, elütések tömegéért, de remélem a lényeget megértettétek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .