Adakozó Ked(d)v

Az Adakozó Kedd (az idén november 27.) egy olyan nap, amikor fogyasztói társadalom hangolásaitól eltérően nem magunkra költünk, hanem egy olyan, a közelünkben, a közösségünkben folyó munkára, tevékenységre szánunk egy kis támogatást, amivel szimpatizálni tudunk céljai, küldetése vagy éppen a nyitottsága, sokszínűsége miatt. A Civil Rádió 25 éve egy befogadó platform, együttműködést generáló, kulturális és tájékoztatási fórum. Egy iskola, ahol a közös munkát és a rádiós újságírást is meg lehet tanulni. Egy rádió, melynek tagjai megszállottan végzik önkéntes munkájukat és hallatják hangjukat, vagy adnak hangot az általuk képviselt civil kezdeményezéseknek, akcióknak, szervezeteknek.
Kérünk Mindenkit, hogy támogatásával, az adományozásban való részvételével biztosítsa a Civil Rádiót abban, hogy a közvetlen hang, az egyediség és az érintettség hitelessége, mindaz, amit a közösségünk munkája képvisel, ma is fontos. Nyomj egy rózsaszín gombot és indulj el az adományozás útján! Köszönjük!

Az adakozó kedd délutánján 16-18 óráig Stúdió Piknik, különkiadás a Civilben, ahol a Civil Rádió elmúlt 25 évéről beszélgetünk. Felidézzük, hogy milyen reményekkel és elvárásokkal indult, milyen hullámvölgyek és magaslatok voltak negyedszázados történetében. Arról is beszélünk, kik az önkénteseink, milyen módon csatlakoztak, és miként élnek azzal a különleges megszólalási lehetőséggel, amit a közösségi rádiózás nyújthat. A stúdióban piknikeznek a rádió történetének résztvevői, önkéntesek, alapítók, műsorkészítők, törzshallgatók. Történeteikből kirajzolódik egy 25 éves történet, az elmúlt 25 év a Civil Rádió hullámhosszán keresztül. Ha kíváncsi a kulisszák mögött zajló közösségi életünkre, hangoljon ránk! November 27. 16 órától FM98.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .