Ahol a hangok összeérnek

A Civil Rádió 25 éve működik folyamatosan átlagosan 120 önkéntes műsorkészítővel. Időről időre új emberek csatlakoznak a munkához, így időről időre változik a közösségünk is. Az évek során a műsoraink is állandóan változnak, újak születnek, összeolvadnak, átalakulnak, megszűnnek, ismét felbukkannak. Jelenleg 63 különböző műsor készül hetente.

Ami viszont nem változik, hogy a műsorok folyamatos háttérmunkái, infrastrukturális szükségletei, a sugárzással együttjáró szüntelen elektronikai, számítógépes, hálózati kapacitás, az állandó készenlét 25 éve, napi 24 órában, folyamatosan megterheli az adott technikai eszközeinket. Ezek az eszközök – a keverőpult, a mikrofonok, a hangszórók, hangfalak, utasítórendszer, a zsinórok, kábelek, adásvezérlő számítógép, lemezjátszók, a telefonhibrid – egy olyan univerzumát adják a Civil Rádiónak, amit mindenki használ, de senki sem ismer. Egy-két olyan rádiós van közöttünk, akik átlátják ennek a világnak az összefüggéseit és bele tudnak avatkozni sajátos kapcsolódási rendszerébe, egyedi viszonyaiba.

A keverőpultunk bizonyos szempontból elmúlt 100 éves. Keresztülment mindazon, ami rajta keresztülment! Nagyon köszönjük, hogy mindeddig megbízhatóan működött, de itt az idő, hogy a stúdiótechnikánk univerzuma egy új keverőpulttal újuljon meg. Közösségi adománygyűjtő kampányt indítottunk, ahol bárki támogatni tudja az infrastrukturális felívelésünket, legyen akár a rádió önkéntese, vagy hallgatója, vendége, vagy betelefonálója, rokona, vagy barátai! Kattintson ide! Köszönjük támogatását!

A bejegyzés kategóriája: Nincs kategorizálva
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .