Egy érdekes postai élményről és az adakozásról

A múlt héten leveleket és mindenféle küldeményeket adtunk fel a postán. (Ugyanarra az újbudai postára járunk hetente többször, így ismernek minket, ismerik a Civil Rádiót.).

Miután kivártuk a sorunkat, a postás hölgy mosolyogva szólt hozzánk – „képzeljék, most volt itt egy fiatalember, aki pont maguknak adott fel csekken ötezer forintot! Én mondtam neki, hogy ismerem is Önöket, idejárnak hozzánk szinte naponta.

A fiatalember pedig elmondta, hogy nagyon szereti a Civil Rádiót, és örömmel támogatott minket.

Nagyon köszönjük neki is, illetve mindazok támogatását, akik az elmúlt hetekben valamilyen adománnyal segítettek minket.

Hogyan segíthetsz és támogathatsz minket?

BANKI ÁTUTALÁSSAL

Kedvezményezett: Civil Rádiózásért Alapítvány

Az Alapítvány számlaszáma: 11701004-20201478-00000000 (OTP Bank NyRt.) A közlemény rovatban kérjük feltüntetni: támogatás.

ONLINE FIZETÉSSEL

Az alábbi gombra kattintva is támogathatsz minket:

 

POSTAI ÚTON

Ún. rózsaszín csekken. Ez esetben az alábbi címzettet és a postai címet kell a csekkre ráírni: Civil Rádiózásért Alapítvány, 1011 Budapest, Corvin tér 8.

SÁRGA POSTAI CSEKKEN

Ha felhívsz minket a 06/1 489-0997-es számon, vagy e-mailt írsz a civilradio@civilradio.hu címre és megadod az elérhetőségeidet (név, lakcím), akkor kipostázunk egy postai sárga csekket, amelyen keresztül adományozhatsz rádiónknak.

Minden segítséget köszönünk!

 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .