Kérünk Titeket…

Kedves Civil Rádiósok, Műsorkészítők!

Mint tudjátok, májusban egy felhívást intéztünk Hozzátok, amelyben megkértünk Titeket, pár szóban mondjátok el, miért fontos számotokra a Civil Rádió. Így szeretnénk felhívni a hallgatók figyelmét értékeinkre és közösségi mivoltunkra. Sokan közületek meg is tettétek ezt, számos színes, érdekes, bátor és kedves gondolatot vettetek fel, s mi azokból szpotokat faragtunk.

Ezek a szpotok – és a hozzájuk csatolt támogatásra való felhívás – a műsortárban vannak, a kötelezően játszandó szpotok között, szerkesztők mappában, teljesen készen. Most arra kérünk Titeket, amennyiben lehetséges, szerkesszetek bele Ti is műsoraitokba ezek közül egyet-egyet! Például egy zeneszám után vagy előtte, ezt könnyedén meg lehet tenni. 🙂

Sok társunk munkája fekszik ebben, és nemcsak ebben – egész közösségünk a Rádió fennmaradásáért tevékenykedik munkájával.

Szóval fontos lenne, ha minél többször szólnának ezek az imázsalakító szpotok! Kérünk Titeket, használjátok!

És ha valakinek csak ezután jött meg igazán a kedve, hogy elkészítse saját szpotját a Civil Rádióról, őt is bátorítjuk, és várjuk a felvételét (csak mindenképpen szóljon hova mentette, vagy küldte el)!

Nagyon köszönjük,

Sok üdvözlettel: Helga

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .