Fedjetek fel minél több hálózatot!

A listázásról, több értelemben.

“ (Az embereknek) Tudniuk kell, hogy ki kicsoda, aki jelentkezik az ő képviseletükre, gondolkodásuk befolyásolására, kicsoda, ki fizeti, miért teszi, amit tesz? Ha ezt nem tudják az emberek, akkor nem is tudnak jó döntést hozni. Tehát a transzparencia, az átláthatóság kulcskérdés. És én a sajtó munkásait kifejezetten biztatom arra, hogy segítsék az embereket a tények megismerésében, fedjenek fel minél több hálózatot, minél több együttműködést, hozzák felszínre mindazt, ami egyébként a mélyben van..” (OV)

A múlt héten a megfélemlítésre játszó újságcikk listáján szereplő Perczel Istvánnal, a CEU történelem professzorával való szolidaritásuk kifejezéseképpen a Magyar Ortodox Keresztények nyilatkozatot adtak ki:“…Ezen túlmenően általánosságban is kijelenthető, hogy emberek ilyen módon való listázása súlyosan erkölcstelen, méltatlan és igaztalan, a megfélemlítés nyilvánvaló szándékával készült, és a pártállami időket eleveníti föl. Ezért szeretnénk kifejezni szolidaritásunkat Perczel Istvánnal és a lista többi szereplőjével is.”

A 117 perc című műsorunkban, Görög Mása a tudós történészt, Perczel Istvánt, a magyar ortodox keresztény közösség tagját kérdezte arról, hogyan került fel erre a sokat emlegetett listára.

Civil Rádió 2018.04.17.

A bejegyzés kategóriája: Nincs kategorizálva
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .