Fizetési tudnivalók

Ahogyan levelünkben írtuk, sajnos 2012 januárjától kénytelenek vagyunk bevezetni a műsorhozzájárulást, vagyis minden Civil Rádióstól havi 1 000 Ft támogatási összeget kell kérjünk – azért, hogy megszólalhassunk. Nem csupán emiatt – de idén nagyon erősen össze kell fognia közösségünknek, és tennünk azért, hogy a Civil Rádió hangja megmaradhasson. Össze kell fognunk abban is, hogy ezt a kiadást előteremtsük.

 

A Fővárosi Vízművek felé minden hónap közepén kell megfizetnünk az aktuális havi adóbérleti díjat, ezért minden hónap 15-ét jelöltük meg, ameddig várjuk az aktuális hóra vonatkozó hozzájárulást.

A hozzájárulás összegét három módon tudjátok eljuttatni hozzánk:

1.    Banki utalással

Az OTP Banknál vezetett 11701004-20147734-00000000 számlaszámunkra átutaljátok az összeget.

2.    Személyesen készpénzzel

Behozzátok az irodába napközben.

3.    Sárga csekken befizetéssel

A rádió üzenőfalán kihelyezett sárga csekkből elvesztek egyet, és a postán befizetitek az összeget.

Ha valakinek nehézkesebb lenne a havi utalás vagy fizetés, akkor egy összegben is megteheti ezt, de arra kérjük azokat, akik előre utalnak, hogy egyelőre csak hat hónapot fizessenek, mert szerződésünk a Vízművel félévente újul meg. 

Ha valamilyen ok miatt a fizetési határidő nem megfelelő számotokra, akkor kérünk Titeket, jelezzétek azt Nagy Helga kolléganőnknek az alábbi email címen: helga@civilradio.hu vagy telefonon: 06 1 4890998. Ő keresni fog Titeket, s megbeszéli, hogyan tudjátok a pénzt eljuttatni hozzánk.  

Szeretnénk, ha a hozzájárulási díj senki számára nem tenné lehetetlenné a műsorkészítést, és nem zárna ki senkit közösségünkből. Ezért ha valakinek komoly nehézséget jelentene a havi díj fizetése, akkor kérjük, jelezzétek ezt személyesen Cserháti Ákosnak, írjatok emailt: cserhati@civilradio.hu vagy hívjátok telefonon: 06 1 4890998.

Nagyon köszönjük Nektek!

 

 


Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .