Foggal és örömmel

A Civil Rádió állatbarát magazinjában „volt már szó kísérleti állatokról, cirkuszi állatokról, segítő állatokról, kihalt állatokról, mentett állatokról, tengeri állatokról, terápiás állatokról, versenyállatokról és mindenféle állatokról is”, miközben megismerhettük a velük foglalkozó embereket is, a kutatót, a tudóst, a zsokét, a látássérültet, az artistát, az állatidomárt, az állatgondozót, a gazdit. A szerdánként 14 órától jelentkező műsor legutóbbi adásában a filmes állatok kaptak szerepet :). A műsor szerkesztő-vezetője, Tímár Andrea ugyanis egy állatkoordinátort… pontosabban Az Állatkoordinátort látta vendégül, a filmes körökben világszerte ismert Horkai Zoltánt, a Farkasembert.

Civil Rádió 2018. 06.20.

A bejegyzés kategóriája: Nincs kategorizálva
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

One Response to Foggal és örömmel

  1. Csapó Éva szerint:

    Jó napot kívánok!

    Nagyon örülök, hogy volt szó segitőkutyáról. Nekem azért fontos, mert epilepszia rohamjelző segítőkutyám van, Ő a segírségem. Jó ilyenekről beszélni, mert sajnos kevesen tudják, hogy nem szabad simogatni, beszélni hozzá. A 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .