Idénynyitó…

Szeptember eleje van, remélem, mindenki frissen és új tervekkel a nyarat követően. Többen jelezték már, hogy új műsorokat szeretnének, vannak friss munkatársaink is, néhányan a régi műsort másképpen csinálnák tovább – egyszóval: kezdődik az évad.

SOS C.R. Jazzfesztivál szeptember 17.

Legfontosabb, sürgős és közös dolgunk a szeptember 17-i támogatói jazz est ügyes lebonyolítása, ehhez sok ember segítsége szükséges. Ma végre a Fonó vezetői is előkerültek, így tisztázni tudtuk a lényeges részleteket.

Ahogy a saját oldalunkon láthattátok (www.civilradio.hu), az est reklámja már elindult, több helyen jelent meg cikk róla, az adásokban már sokan említik, a következő két hétben erősödni fog a reklám. Tudtok segíteni ebben, Facebook-on, interneten küldjétek az ismerőseiteknek a híradást, ez fontos lenne.

A zenészek szervezését Pallai Péter végzi, a reklám ügyekben Váradi Mátyás segít, egyéb szervezési feladatok Ákosnál összpontosulnak. Aznap este nem fogjuk közvetíteni a jazzfesztivált, csak óránként néhány percre hallgatunk majd bele a műsorba, ennek összefogását Kelemen Gábor vállalta.

A következő típusú segítőkre lesz szükségünk aznap este (18 órától 24 óráig kb.)

         kapuügyelet (1-2 órás váltásokban, legalább 4 ember kell)

         pénztár, árusító pult (19-23 óra között, legalább 2 ember)

         vendéglátás (a zenészeket szeretnénk megvendégelni, 2-3 folyamatosan)

         riporteri munka (későbbi adások és az élő 5 percek megtöltésére)

         általános szervezési segítség (színpadhoz, technikához, bárhová 1-2 ember)

Kérem, hogyha bárki, bármelyik feladatot tudja vállalni, jelezze Ákosnál (cserhati@civilradio.hu)

Anyagi helyzetünk

A nyár eleji drámai időszak után éppen csak fellélegeztünk… Nincs megoldva semmi, minden fillérre szükségünk van. Erről majd Ákos részletesebben is ír.

Műsorok, új munkatársak

Többeknek vannak új tervei, néhányan nem tudják vállalni ugyanazt a terhelést, mint eddig, így lesznek változások a műsorrendben. Ahogyan eddig is, közvetlen levélben fogom megkeresni azokat, akiket érint.

Örömmel üdvözlöm a műsorkészítőink között Laskai Linda táncművészt, akinek régi terve, hogy rádiózik, és végre ránk talált. És hasonló örömmel köszöntöm Vértes Györgyöt, aki nem kezdő, viszont mostantól nálunk fog zenei műsorokat készíteni.

Web oldal

A következő két hétben a szokásos nyitó oldal helyett a Jazzfesztivál felhívását láthatjátok a főoldalunkon. És, ami nekünk fontosabb: sikerült új szoftverrel ismét beindítani a Krónika oldalt. Ezt most már többen is tudják szerkeszteni, így remélhető, hogy valamennyi fontos információ fel fog kerülni. Kérem, hogy rendszeresen nézzétek. https://kronika.civilradio.hu Ha valakinek van kedve részt venni a szerkesztésében is, kérem, nekem jelezze.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .