S.O.S. CR Jazzfesztivál

Amikor híre ment, hogy a Civil Rádió komoly anyagi gondokkal küszködik, Pallai Péter szerkesztő-műsorvezető kollégánk azonnal felajánlotta nekünk, hogy segít megszervezni egy támogatói bulit, amelyre meghív jazz zenészeket. A meghívott jazz zenészek pedig szinte azonnal igent mondtak a felkérésre, sőt a fellépők száma olyan szépen gyarapodott napról napra, hogy a koncertest lassanként fesztivállá nőtte ki magát – mintegy 22 fellépővel.

Az S.O.S. CR Jazzfesztivál szeptember 17-én, szombat este lesz a Fonóban. A 22 fellépő zenész lemondott a bevételről a Civil Rádió javára, a Fonó is bérleti díj nélkül bocsájtotta rendelkezésünkre koncerttermeit, így a teljes bevétel a mi fennmaradásunkat segíti.

Nagyon fontos, hogy minél többen jöjjenek a koncertre és elérjük az 500 fős vendégszámot. Ebben a Ti segítségetekre is szükségünk van.

Egyrészt a programot szeretnénk minél szélesebb körben népszerűsíteni. Ha van olyan ismerősötök, aki bármilyen más médiumnál – újságnál, internetes magazinnál, televíziós csatornánál, stb. dolgozik, vagy van lehetősége beszerkeszteni, hírt adni a szeptember 17-i jazzfesztiválról, akkor kérjetek, írjatok nekem (cserhati@civilradio.hu) és mi küldjük a sajtóanyagot.

Nyomtatni fogunk pár plakátot is, amit szeretnénk jazz-klubokban, nagyobb CD üzletekben – és egyáltalán olyan helyeken kihelyezni, ahol a potenciális koncertlátogatók érdeklődését felkelthetik. Ha van kapcsolatotok egy-egy ilyen hellyel, és vállaljátok, hogy elviszitek, kihelyeztetitek a plakátot, azt nagyon köszönjük nektek. Ez esetben is, kérlek, írjatok nekem.

De mindezek mellett az egyik legfontosabb, hogy saját csatornáinkon – elsősorban a rádióműsorokban – népszerűsítsük az estet. Ezért arra kérünk Titeket, hogy saját műsoraitokban szánjatok pár percet – mondjuk egyet – arra, hogy ajánljátok hallgatóitoknak a szeptember 17-i rendezvényt. Ha van honlapotok, facebook profilotok ezeken keresztül is tegyétek meg.

Az est folyamán szükségünk lesz önkéntes segítőkre is – pólóárusokra, fellépők körüli segítségre – így, ha valaki szívesen tevékenykedne a koncert ideje alatt, kérem, írjon nekünk. Ők természetesen ingyen léphetnek be, mindenki másnak fizetős. A belépti díj 3 000 Ft, a támogatói jegy pedig 9 000 Ft.

Továbbá felállítunk egy VIP sátort a fellépőknek, ahol megvendégeljük őket – egy kis ezzel és azzal 🙂

Ha tudtok ebben segíteni – készíteni a fellépőknek valamit – egy kis pogácsát, kencét, esetleg pörköltet és vadakat :-), akkor kérlek, szintén írjatok nekem.

Nagyon köszönünk minden segítséget! Ez most nem egy „egyszerű” Civil Rádiós buli lesz, hanem a fennmaradásunkért vívott küzdelmünk egy fontos eseménye – nagyon fontos, hogy a Fonót megtöltsük, és minél pozitívabb eredménnyel zárjunk. A bevételt a fenntartásunkra, fennmaradásunkra fogjuk fordítani.

Az elkövetkező napokban egyre jobban beindítjuk a kampányt, egyre több anyag készül majd – ezeket továbbítjuk felétek is. Pár napon belül a Civil Rádió kezdőoldalát is a rendezvénnyel kapcsolatos információkkal töltjük meg.

Köszönjük,

Ákos

 

 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .