Önkéntes technikai munkatársakat keresünk!

A Civil Rádió, Magyarország egyik első közösségi rádiója önkéntes technikusokat, technikai munkatársakat keres. Hangmérnöki, hangtechnikusi előképzettség nem feltétel, egy rövid gyakorlati bevezető képzés után lehetőséget biztosítunk az élő műsorok lebonyolításában való részvételre, felvételek elkészítésének segítésére. Ha kedvet érezne rádióműsorok elkészítésében való részvételre, műsorkészítő stábjainkkal, közösségünkkel való kreatív munkára, akkor kérjük, erre az email címre írjanak egy pár soros bemutatkozó levelet: civilradio@civilradio.hu

Rádiózzunk együtt!

Röviden a Civil Rádióról:

A Civil Rádió Magyarország egyik első közösségi rádiója, amely 1995-től sugározza folyamatosan műsorait, a hazai média, a szabad rádiózás egyik különleges szigete. A rádiót működtető Civil Rádiózásért Alapítvány az első olyan szervezet volt Magyarországon, amely a hazai közösségi rádiózás megismertetését, létrejöttét segítette. Legfőbb célkitűzésünk, hogy társadalmi szervezeteknek, valamint az általuk képviselt témáknak és ügyeknek hangot adjunk. A műsorokat mintegy 100 önkéntes készíti, személyükben is legalább 50-60 civil szervezetet képviselve.

A Civil Rádió témái között a civil szféra történései szerepelnek, illetve a tömegmédiumokban kevésbé megjelenő témák: szegénység, hajléktalanság, esélyegyenlőség, fogyatékkal élés, közösségi projektek, helyi kezdeményezések. Rádiónk bárki előtt nyitott, kiemelt célunk a kultúrák közötti párbeszéd erősítése, a különbözőségeken alapuló kirekesztés elleni küzdelem, a toleráns attitűd erősítése, a párbeszéden alapuló vitakultúra fejlesztése.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .