RUZSA VIKTOR

Rádiónk válaszút előtt áll:vagy rábízzuk magunkat hozzáértő kezekre, vagy mindörökre elvesztünk. A rohanó világ, a mélyülő gazdasági válság – senkinek nem kell részletezni. Ez a fenti feltétel mindkét nagy egységünkre igaz. Melyik ez a két nagy egység? Az első nagy egység, amelynek köszönhetően meg tudunk szólalni, a technikai apparátus (igenis, még több fizetett főállású szakértő technikusra van szükség, továbbá folyamatosan megújuló, karbantartott berendezésekre van szükség, olyanokra, amelyek lehetőleg nem magánemberektől származnak, tehát nem a saját informatikai berendezésüket viszik fel a hegyre, ahogy Balázs ezt talán már nem egy ízben tette).

A másik nagy egység a rezsiköltségek, kiadások fedezése, tehát a rádió folyamatos működtetése, lehetőség szerint tartalékok, bevételek növelése. Mindehhez marketingtevékenységre van szükség, és olyan emberekre, akik ehhez értenek.

A múlt szombati, december 1-i beszélgetésekből egyértelműen kitűnik, hogy e két egységet Görög Mária és Romsics Balázs tudja kordában tartani, ezért fentiekre való hivatkozással én e két embert jelölöm (nem feltételes módban), tehát jelölöm a Civil rádiózásért Alapítvány Kuratóriumának jelenleg betöltetlen két helyére.

Most látom, hogy engem is javasoltak, amit ezúton is köszönök annak, aki ezt tette. Bár eddig én nem gondoltam erre, de szívesen vállalom, ha megszavaznak.  Kihívás és nagy feladat, és nagy  falat, meg aztán még sohasem csináltam ilyet.  De valahol egyszer Ti, a „régiek” is elkezdtétek.
Viktor
Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .