Keljfel Jancsi!

Újra adásban minden hétköznap reggel 7-től a Keljfel Jancsi, Fiala János ébredős, beszélgetős műsora. Fiala János azon riporterek utolsó képviselője, mohikánja, akik mindannyiunk jogos kérdéseit teszi fel, merészen, megalkuvások nélkül, „hivatásos civilként”, nem gondolva arra, hogy ez holnap milyen következménnyel járhat – mert a mottó ugyanaz, mint mindig: „minden nap kísérleti adás, minden nap utolsó műsor”.

A bejegyzés kategóriája: Nincs kategorizálva
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

3 Responses to Keljfel Jancsi!

 1. Ronaine Dobrei Ildiko szerint:

  Kedves Fiala ur, a penteken (nov
  16.) Filippov Gaborral keszult beszelgetest mikor ismetli meg? – Sajnos nem tudtam vegig hallgatni. Koszonom, ha valaszol. Sok sikert kivanok a musorahoz. Ronaine

 2. "Picur" szerint:

  Kedves Fiala Úr!

  A múlt héten vettem észre, hogy az V. ker. Szerb utcában egy üres telken tavaly kialakított edző parkot, ahol több sporteszköz is fel volt állítva…. eltüntették… és helyette
  egy műanyagból készült kicsi gyerekházikót és egy csúsztát állítottak fel egy trambulinnal együtt….
  Sokan sportoltunk itt a környékről… vagy csak betértünk megpihenni a padon.
  Kinek volt érdeke eltüntetni a sporteszközöket??? Jó lenne utánajárni… főleg ha EU-s pénzből épült a sportpark…….

 3. Éva szerint:

  Kedves Picur ! Mint volt belvárosi lakos, 18 éve azon a környéken – de, már 10 éve elköltöztem – azt gondolom, hogy a témához köríthetek egyet s mást.
  Sportcentrum létrehozása – kezdjük most erről az oldalról – régi terve az önkormányzatnak, mégpedig egy azóta már tönkre tett tér helyén (ez lehetett, szerintem, a mögöttes ok). Fokozatosan történt. Itt volt hinta a gyerekeknek, homokozó, és főleg padok kifelé a Veres Pálné utca felé, ahol összejöttek az emberek beszélgetni, útba esett jövet-menet.
  Voltak ping-pong asztalok is (vagy, azt később tették oda, a középső harmadba, erre már nem emlékszem) és legfőképpen, volt az óvodának (azt hiszem, nagy harcok árán megtartották, rég jártam ott) KERTJE elég nagy fákkal, közte eperfával (!) is. Arról leszedtünk néhány szemet szintén útközben mindaddig míg jól fel nem nyírták, hogy ne lehessen elérni 🙁

  Az önkormányzat célja a lakosság megtartása, ne legyen „üzleti negyed” mint sok nagyvárosban történt. Megpróbálnak tenni valamit ez ellen, ilyen lehet ez a gyerekeknek szánt hely is … Nyilván, egy gyerekes család rövidesen kinövi az otthont, szeretnének elköltözni. Az árak is magasba szöktek, érdemes – és kell is – tovább lépni onnan, a levegő is rossz … Mind az ellen hat, hogy lakói ott maradjanak, ezért lehetett ez a kezdeményezés is.

  A Bástya utcai óvoda (a Fejér György utca sarkán) közel van … Talán egy újabb hórukk, hogy az óvodának mégis legyen valami … aztán már nyitva az út a Sportcentrum felé !

  Jelenleg a régi játszótér helyén – beleértve a ping-pong asztalokat, ahol a fiatalok találkozni is szoktak a „Só téren” kinőve a hintákból – most parkoló van. Hajrá autók ! A kipufogógázokat meg szívják a gyerekek az óvoda kertjében … Persze érv volt még előbb a régészeti feltárás – ez mindig jó indok – legyilkolva a kb ötemelet magas gyönyörű platánt, és egy, annál valamivel kisebb másik fát is.

  Tisztelettel üdvözlöm, és kívánom, hogy érezze magát jól a Belvárosban 🙂

  Lesz szerintem Sportcentrum, akárki meglássa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .