Több mint 1200 turnus idén nyáron

“Harry Potter tábor, Gyűrűk ura tábor, csillagok háborúja tábor, cukrásztábor, leveses tábor, robotika, webfejlesztő tábor, mobil alkalmazásfejlesztő tábor, katonai, military tábor, indián tábor…, nem nagyon találni már olyan témát amiben ne szerveznének tábort. Attól lesz értékes egy tábor, hogy minél több aktív programja van. Minél több impulzus érje a gyerekeket, újabb és újabb programok legyenek, szóval nagyon nagyon aktív tábort kell választani, akkor fogják jól érezni magukat a gyerekek.”   

Vajon tényleg így van ez? Minél több élmény, minél több aktivitás, minél több új ismeret, minél több új szituáció, az lesz a jó nekik? Akárhogy is! (- gondolhatjuk -) Legyenek szorosak, vagy lazábbak egy tábor keretei, kialakul a gyerekközösség saját működési rendje, és két aktív elfoglaltság között megszülethetnek a barátságok, a gúnyversek, az összefogások, történhetnek csínyek, balesetek és kitörhetnek a nevetések.            Megtudjuk, majd ha elmesélik… ha úgy érzik, hogy elmesélik 🙂

A táborfigyelő.hu vezetőjével Tóth Bélával Szabó András beszélgetett a kínálatról.

Civil Rádió 2018.06.01.

A bejegyzés kategóriája: Nincs kategorizálva
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .